October 3, 2014

Tandlæge i Odense C

Tandlægerne på Skt. Anne Plads – din tandlæge i Odense C

Kommer du ind forbi Tandlægerne Skt. Anne Plads, vil du lægge mærke til, at tandklinikken ikke blot er moderne; den tilbyder også rammer, hvor du trygt og komfortabelt kan få udført tandbehandling og derved holde dine tænder sunde og smukke. Ved at arbejde sammen med patienten, holder vi dig både informeret under hele forløbet, men vi giver dig også den behandling, der passer bedst til lige netop dine behov.

Vi har et team af de dygtigste tandlæge, der har mange års erfaring med de forskellige former for tandbehandling, de udfører. På denne måde sikrer vi, at du får den højeste kvalitet og det flotteste smil. Vi gør vores arbejde grundigt, og behandlingen vil være smertefri. Grundig behandling foregår altid i et roligt tempo med konstruktiv dialog mellem dig og tandlægen. Dette fokus på grundig behandling og komfortabel behandling betyder, at mange af vores patienter kommer tilbage til tandklinikken gang på gang. Du bliver altid mødt af positive og imødekommende medarbejdere hos Tandlægerne Skt. Anne Plads.

Alle fortjener et smukt smil og en sund mund.
Vores filosofi er, at alle mennesker fortjener at gå rundt med et flot smil. Når du går rundt med et smukt smil, vil du også have mere lyst til at dele dette med andre, og du vil naturligt få en mere positiv og varm udstråling.
På tandklinikken kan du udført alle forskellige former for tandbehandling, du kunne få brug for. Det inkluderer alt lige fra det regelmæssige eftersyn til tandblegning. Vi udfører også de større og mere avancerede former for tandbehandling, der fx inkluderer rekonstruktioner. Vi stræber efter at give dig løsninger, der kan holde hele livet og derved giver dig størst mulig værdi.

For altid at være i stand til at tilbyde de bedste løsninger, er det også vigtigt at vores medarbejdere holder sig uddannede. Tandlægebranchen er en branche, der aldrig står stille, og der udvikles mere skånsomme og effektive behandlingsformer, der giver flere og flere muligheder. For at være i stand til at tilbyde disse deltager tandlægerne på klinikken i de sidste nye kurser på markedet. Ved at være en moderne tandklinik har vi også adgang til det bedste værktøj i branchen, der er en essentiel del af tandbehandlingen. Ved at kombinere dine behov med de mest skånsomme og effektive behandlingsformer, vil du føle dig godt tilpas, når du sidder inde hos os i tandlægestolen.[/one_half]

Garanti og kvalitet
Det er vigtigt for os at vide, at vi leverer et stykke arbejde, vi kan være tilfredse med. Vi tror så meget på vores evne til at levere kvalitets håndværk til, at vi er villige til at give garanti på de forskellige behandlinger. Grundet de forskellige behandlingers natur, er denne garanti noget, der aftales individuelt mellem patient og den ansvarlige tandlæge.

Er du ny patient hos os?

For at kunne give dig den bedste behandling, bruger vi god tid på at lære dig og dine tænder at kende, når du kommer ind første gang. Når du kommer ind, bliver du modtaget af en smilende tandlæge, og I har god mulighed for at diskutere dine behov og forventninger til tandbehandlingen. Skulle du have nogen spørgsmål til tandlægen, er dette også et godt tidspunkt at stille dem på, men du er altid velkommen til at ringe til os, hvis du har et spørgsmål. Der bliver desuden foretaget et grundigt tandeftersyn for at fastlægge dine behov. Vi har erfaret, det er utrolig vigtigt, at patienten føler sig velinformeret og tryg under hele forløbet, og dette opnås ved, at vi lærer hinanden at kende i et afslappet miljø. Det at vælge tandklinik er en tillidserklæring, og vi håber, at du vil overveje os, næste gang du har brug for en tandlæge i Odense C.

Tandlægeselskabet Karen Juel Nissen ApS
Skt. Anne Plads 2, 2
5000 Odense C
66128695

Leave a Reply